fbpx

FOREDRAG MED 

TEENTRIVSEL MENTOR - GITTE INGERSLEV HANSEN

Hey!

Hvad med om du kommer et smut til Viborg og deltager i et foredraget:

"Hjælp din teenager til at føle sig god nok i en svær hverdag"

Verden og hverdagen drøner afsted, med mange krav, indtryk og forventninger, og de unge mennesker kan have svært ved at følge med. De bliver presset af faglige krav og høje forventninger til deres sociale liv. De skal tage stilling til utrolig mange ting, og ikke gå glip af noget.

Alt det betyder at deres hjerner kommer på overarbejde, og de udvikler psykisk og følelsesmæssig mistrivsel. De kommer til at føle sig forkerte – ikke gode nok fagligt, uden for socialt, angste og kede af det.

De unge er ikke altid selv i stand til at håndtere hverdagens udfordringer, og derfor er man som forælder nødt til at hjælpe dem med det – enten ved selv at finde de nødvendige redskaber, eller via hjælp udefra.

Til foredraget her, får du som forælder til en ung i mistrivsel, først og fremmest viden om hvad der sker i hjernen og i kroppen på den unge, og derudover konkrete og brugbare redskaber til at skabe mere ro og balance i hverdagen hos den unge og hele familien.

På denne aften tager vi dig i hånden

Vi byder dig ind i et rum hvor alle forstår, hvad det vil sige at have en teenager i huset og ved hvor frustrerende det er, når det bare ikke lykkes at hjælpe sit eget barn i god trivsel.

Der er så mange krav, forventninger og andre forstyrrelser i hverdagen, som gør os blinde som forældre på, hvor vi skal starte.

Så på denne aften tager vi dig i hånden og Gitte står klar med sin viden og redskaber, til at hjælpe dig godt videre.

Vi giver dig en forståelse, for den adfærd du møder hos dit barn, som i øjeblikket ikke synes at være i trivsel.

Vores mål er at kunne sende dig hjem med nyt håb og troen på bedre trivsel.

ER Foredraget for mig?

Foredraget er for dig, som er forælder til et barn eller en ung i eller omkring teenagealderen.

Enten vil du bare gerne være godt klar og rustet til at give dit barn de bedste forudsætninger for god trivsel, eller også står du i en situation, hvor du kan mærke en ubalance der forhindrer den gode og sunde udvikling hos dit barn og giver sig til udtryk i en uhensigtsmæssig adfærd.

Det kunne være angst, vrede, tristhed, social isolation eller andet.

Gitte er en gave for unge og deres familier

Gitte indtager rummet med en fantastisk ro og professionalisme.

Og med sine mange års erfaring som sagsbehandler i familieafdelingen ved Viborg- og Vesthimmerlands kommune, kender hun til alle de udfordringer som de unge står med og hun kender vejen gennem systemet.

De senere år, har hun fungeret som støtteperson for unge og voksne, og arbejder i dag som selvstændig, og har et tæt samarbejde med TeenTrivsel.

Gitte tager udgangspunkt i den unges stressniveau, og hvilke belastninger og eventuelle traumer der kan ligge til grund for mistrivsel. Og derved finder hun frem til hvordan stress / belastningsniveauet kan mindskes, ved at kigge på rammerne omkring den unge, og de ydre og indre stressfaktorer.

Hun er en stærk ressource at inddrage i familier, hvor hverdagen er kommet i ubalance og hvor mistrivsel spænder ben for en sund udvikling.

din investering i en fantastisk aften i godt selskab

Hvad er bedre, end at komme til et foredrag og mærke, at man ikke er alene med sine udfordringer?

Og hvad er bedre, end at prisen er skubbet helt i bund, så alle kan være med?


Vi giver dig en god oplevelse samt en kop kaffe og et stykke brød for 95 kr.

Tid og sted

Vi har booket lokaler på skønne Søndermølle Kultur- og Naturcenter, Vinkelvej 40, 8800 Viborg.

Og vi vil rigtig gerne se dig kl. 19.00-21.00 til et nærværende og givende foredrag, så du kan gå hjem med en fornyet energi og viden, til at skabe bedre trivsel for din teenager og resten af familien.


>