fbpx

Kontakt os på tlf. 60 96 22 05 eller kontakt@teentrivsel.dk

Tilværelsespsykologisk livsmentor, Life-coach & Teentrivsel Mentor

LØKKE MUNK KIRKEGAARD

Få kvalificeret hjælp i Rødovre og omegn

Løkke Munk Kirkegaard

Min livsmission er at videregive de bedste selvhjælpsredskaber, til så mange børn, unge og deres forældre som muligt, så de kan skabe sig et godt liv med gode selvkærlige og næstekærlige tanker og adfærd.
Min personlige baggrund var oprindeligt indenfor den finansielle sektor, hvor jeg bl.a. var ansvarlig for at uddanne ledere i TQM – med trivselsfremmende adfærd.

Men efter en familiekrise i 1996, fik jeg selv brug for støtte til at se lyset og det blev samtidig det første skridt til at skifte spor og blev også starten på en lang kognitiv videreuddannelse.

Jeg er bl.a. uddannet som life-coach v/Alfa Omega Instituttet, certf. Assertionstræner, har taget Masterclass i psykologi, taget studie på the Option Institute, Mass. i USA og er certificeret supervisor og underviser i Tilværelsespsykologi v/Prof. Preben Bertelsen. Er desuden forfatter til bogen: På vej NU - mentorguide til et godt liv med tilværelsespsykologi som redskab. 

Har lige siden min Life-coach uddannelse haft særligt fokus på at støtte børn og unge samt deres forældre til øget trivsel, selvkærlighed og næstekærlighed.

Jeg kan tilbyde:

  • En stærk, respektfuld og tillidsfuld relation
  • Stressvejledning
  • Angsthåndtering
  • Hvor det giver mening kan jeg bl.a. tilbyde tankefeltterapi og/eller Access Bars healing, til at give øget fysisk og psykisk ro.

 

BOOK EN TID MED LØKKE

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350
>