fbpx

ERGOTERAPEUT, PSYKOTERAPEUT OG TEENTRIVSEL MENTOR

Pia Moos Würtz

Få kvalificeret hjælp i Haderslev og omegn

Pia Moos Würtz

Alt er okay - intet og ingen er perfekt - min rygsæk er klar til at hjælpe både de unge teenagere og forældre til at opnå råstyrke sammen.

Jeg er uddannet TeenTrivsel Mentor, Psykoterapeut, Stress Coach & Mentor, Ergoterapeut & Speditør/Shipping. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, Foreningen af Danske Psykoterapeuter & Ergoterapeutforeningen.

Min mission er at hjælpe de unge teenagere til at forstå, mærke, se sig selv som det unikke menneske de er med tanker, følelser, krop & adfærd. 

Jeg brænder for at være en ”indgangskanal/vinkel” og mentor/vejleder for den unge teenager, den lyttende “medspiller” på sidelinjen til at lære at håndtere og tackle dagligdagens modgang, præstere mere, stå stærkere i sig selv, arbejde med egne forventninger, turde sige fra – hvad enten det er i et kæresteforhold, sociale sammenhænge, sporten, skolen eller derhjemme.

Vi skaber et rum sammen i fortrolighed, der er ingen følelser, tanker & adfærd, som er forkerte i min klinik – ALT er tilladt og okay.

Sessionen kan være den lyttende samtale, kigge på den nuværende situation, hvad er ønsket at arbejde hen imod, hvordan kommer vi sammen derhen, vi kan evt.  bruge naturen, mindfulness, tegninger, billeder, figurer eller andre håndgribelige arbejdsredskaber.

Du finder selv vejen, jeg er med på din vej og virkelighed – en slags vejviser – du arbejder med dig selv og jeg kan ikke fixe.

Intet og ingen er perfekt, min rygsæk er klar til at hjælpe både dig og dine forældre til at opnå råstyrke både sammen og hver for sig.

Arbejde med kroppens signaler og fornemmelser - kroppen huske alt og vil sige dig noget.

Vi mødes som udgangspunkt i min klinik lige udenfor Haderslev, men er kan også tage sessioner i hjemmet.

Jeg er gift med HansHenrik og vi har 2 sønner: Mads på 28 år og Mathias på 24 år samt børnebørn Ella og Alva.

Jeg kan tilbyde:

  • Individuel mentor, sparring, coach og terapisessioner med unge/teenagere
  • Individuel mentor, sparring, coach og terapisessioner med forældre
  • Stressvejledning
  • Meditation/Mindfulness
  • Natur- og tegneterapi
  • Walk and talk
  • Forløb i eget hjem

BOOK EN TID MED PIA

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350
>