Handelsbetingelser

Virksomhed: Teen Trivsel

Ejer: Susanne Søndergaard

Virksomhedsadresse: Sønderkærvej 19, 7330 Brande

Telefon: 60 96 22 05

Email: kontakt@teentrivsel.dk

CVR: 34415137


TRIVSELSFORLØB:

I forbindelse med alle trivselsforløb er det muligt at modtage en gratis afklarende samtale.

Der er en mulighed for både at vælge online og fysiske møder med os ud fra hvad der passer jeres familie bedst.

BETALING

Du betaler det fulde beløb på én gang eller du kan vælge en ratebetaling - vi benytter Stripe til at håndtere vores betalinger.

Ved ratebetaling skal du naturligvis være opmærksom på, at pengene automatisk bliver trukket fra din konto, ud fra den aftale du har valgt.

SAMTYKKE

Du giver automatisk dit samtykke til at vi må opbevare personfølsomme oplysninger, når du booker en tid via Terapeut Booking hos TeenTrivsel. Uden dette samtykke, kan vi desværre ikke gennemføre et forløb med jer.

AFTALER

Det mest optimale er, at vi aftaler en ny tid fra gang til gang, men hvis dette ikke kan lade sig gøre, er det DIT ansvar at tage kontakt, for at lave en aftale med jeres mentor.

TILFREDSHED

Vi forsøger altid at sikre, at tilfredsheden er i TOP, derfor tilbyder vi alle en gratis afklarende samtale for at sikre, at vores kemi er god og at vi kan hjælpe med jeres givne udfordring.

Skulle der imod forventning opstå en utilfredshed, vil vi annullere det resterende beløb indtil 14 dage efter dit køb. Herefter frafalder fortrydelsesretten til forløbet. Vi fakturerer hver brugt session med 1200 kr, som er normal timepris.

RESULTATER

Vi vil aldrig kunne stille jer alle resultater i udsigte, da det i høj grad handler om teenagerens eget ønske om forandring og hele familiens egen indsats.

Vi lover, at vi vil give jer alle vores redskaber, al vores omsorg og en masse motivation til forandring, men resten skal komme fra jer!

Dog tror vi 100% på, at I er landet her i dette lille univers, fordi I er klar og fordi I er motiveret for forandring.

UDLØB

Sørg for at få brugt alle samtaler.

Vi har forløb der slutter efter 3 måneder (studiementorforløb på 3 mdr).

Andre forløb afsluttes definitivt efter 12 måneder.

BETALING OG ONLINE KURSER:

BETALING

Der betales med enten VISA eller Mastercard - der trækkes ingen kortgebyrer - Vi benytter Stripe til at håndtere vores betalinger.

LEVERING AF INDHOLD

Så snart din betaling er gennemført, får du direkte adgang til dit indhold.

BINDINGSPERIODE på abonnementer

Der er ingen bindingsperioder på vores abonnementsløsninger og derfor kan abonnementer opsiges når som helst inden næste betalingsperiode.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til kontakt@teentrivsel.dk.

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb, får du pengene tilbage og du mister omgående adgang til indholdet.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Betingelser ved uddannelse OG KURSER for fagpersoner:

Da disse udbydes til fagpersoner er tilmelding bindende og kan derfor ikke fortrydes eller annulleres.

Aftalelovens § 1 bestemmer, at ”Tilbud og svar på tilbud er bindende for afgiveren.” Du kan evt. læse hele aftalelovens kapitel 1: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2016/193

>