Om Teen Trivsel

TeenTrivsel er en privat praksis, som drives af, Ergoterapeut og TeenTrivsel Mentor, Susanne Søndergaard. 

Jeg har et stærkt team af landsdækkende mentorer, som står klar til at hjælpe der hvor jeg ikke kan nå ud.

Den primære målgruppe for os er teenagere imellem 13-19 år, men arbejder af og til også med både ældre og yngre, hvis det giver god mening.

FRA MISTRIVSEL TIL TRIVSEL

Mistrivsel kan opstå i utroligt mange forskellige sammenhænge. Mange børn og unge i dag lider af stress og lavt selvværd, dette kunne blandt andet skyldes, at de lever i en meget fortravlet hverdag med lange skoledage, vil gerne præstere og opnå høje karakterer, men føler sig sjældent tilstrækkelige og gode nok i de aktiviteter de udfører, for deres omgivelser og ikke mindst sig selv.

I samme forbindelse kan nævnes angst problematikker – angst for at præstere, angst for ikke at være god nok, social angst mm. I ekstreme tilfælde kan mistrivsel føre til selvskadende adfærd og spiseforstyrrelser.

Mistrivsel kan også opstå ved mobningensomhedfaglige udfordringer,forældres skilsmissemisbrug, mistrivsel i hjemmet og et væld af andre faktorer.

Mange børn og unge får i dag stillet diagnoser, som blandt mange andre kunne være ADHDASF, Angst, depression og grundet “inklusion”, skal de kunne at begå sig i den almindelige folkeskole, hvilket kan være en stor udfordring.

Lad os sammen skabe bedre trivsel.

TeenTrivsel er til for at sætte tidligt ind i forhold de teenagere, der har det svært og ikke føler sig stærke og værdige…

TeenTrivsel Teamet

TeenTrivsel teamet består af en gruppe af fagprofessionelle personer, som brænder mere end noget andet for at hjælpe børn, unge og deres familier til en gladere hverdag.


Hver og én har de deres egne særlige kompetencer og erfaringer i deres arbejde, men fælles for alle er, at de har gennemført en uddannelse hos TeenTrivsel som gør, at vi alle arbejder ud fra den samme tilgang til teenagere.


Fordelen er, at TeenTrivsel kan hjælpe i store dele af landet og vi kan sparre med hinanden, således at vi aldrig står alene og altid vil være klar til at hjælpe hinanden og trække på hinandens ressourcer, til vores kunders store fordel.


SEND OS EN BESKED

Vi kontakter dig snarest muligt og tilbyder dig altid en gratis afklarende samtale...

0 of 350
>