SOCIALRÅDGIVER, FAMILIETERAPEUT OG TEENTRIVSEL MENTOR

Helle Louise Larsen

Få kvalificeret hjælp i Næstved

Helle Louise Larsen

Jeg hedder Helle. Jeg er uddannet mentor for børn, unge og deres familier hos Teen Trivsel, og er her del af et tæt fagligt netværk af mentorer.  

Jeg er oprindeligt uddannet administrativ sagsbehandler, derefter socialrådgiver, og har arbejdet flere år på børne og ungeområdet i den offentlige sektor. Jeg har altid brændt for arbejdet med børn og unge, og har især en særlig interesse for hvad at forstå der sker i relationen, samspillet og kontakten mellem mennesker. 

Jeg har de sidste 10 år arbejdet i Socialtilsynet, hvor jeg fører jeg det generelle tilsyn med plejefamilier, og sikrer kvalitet, trivsel og udvikling for de børn der er anbragt der. Jeg vægter i høj grad en tillidsfuld og respektfuld kontakt til plejefamilierne, og bliver tilfredsstillet i at kunne understøtte dem i at levere den bedst mulige kvalitet i de anbringelser de varetager.

Jeg har et særligt blødt punkt for udsatte børn og unge, og det at forstå hvad der er på spil hos den enkelte. Forståelsen af mennesket er meget komplekst og det er med den største ydmyghed og omsorg at jeg begiver mig ind i andres livsverden, for med tilpassede skridt at kunne skabe bedre trivsel, selvværd, og troen på sig selv. For mig er mistrivsel et symptom på noget, og jeg tror på at man er nødt til at arbejde hele vejen rundt om barnet for at kunne skabe den nødvendige forståelse for en helhedsorienteret indsats. 

Mine uddannelser har givet mig et solidt teoretisk grundlag for at kunne forstå og arbejde ud fra et kognitivt, neuroaffektivt og sansemotorisk perspektiv. Jeg har mange års erfaring i at snakke med familier og børn, og ud fra et fagligt velfunderet grundlag lave vurderinger, skabe forståelse og iværksætte interventioner.

Privat er jeg gift og har 3 børn, som jeg bor med på et nedlagt landsted. Jeg har selv en sansestærk dreng, der gør at jeg har erfaringer fra både mit professionelle og private liv, og har dermed stor forståelse for hvad familier ofte står i. Jeg har et helt særligt blødt hjerte for de børn som indimellem slår sig på systemet og deres familier som bliver ladt alene hvor det kan være allermest sårbart. Dette er bærende for min uddannelsesvej og lysten til at hjælpe, men også mit fokus på at opnå større forståelse for arbejdet med udsatte børn og unge, gennem teori, forskning, og min egen personlige udvikling.  

Jeg kan tilbyde:

 • Et fagligt fundament for at skabe forståelse.
 • En stærk tillidsfuld relation med engagement og omsorg
 • Et trygt rum hvor der er plads til alle, og hvor man kan være den man er
 • Et rum hvor der bliver lyttet 
 • Erfaring fra den offentlige sektor og det system der er omkring sårbare børn, unge, og deres familie
 • Erfaring fra sagsbehandling og lovgivning på børne- og ungeområdet
 • Erfaring fra arbejdet med plejefamilier. Herunder samtaleteknikker, observation, faciliterende processer, dokumentation 
 • Erfaring i tværfagligt samarbejde, deltagelse af møder omkring børn, unge og deres familier
 • Familieterapeutiske greb og iværksættelse af processer, råd og vejledning, 
 • Et katalog af kognitive redskaber og modeller til iværksættelse af processer.
 • En helhedsorienteret forståelse og tilgang der sikres gennem faglig sparring og supervision.

 
BOOK EN TID MED HELLE

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350
>