fbpx

NLP MASTER COACH, KOGNITIV VEJLEDER OG TEENTRIVSEL MENTOR

INA MARIANNE MIKKELSEN

Få kvalificeret hjælp i Vejle og omegn

Ina Marianne Mikkelsen

Jeg tror på, at unge mennesker kan meget mere, end de selv tror, og at de alle er noget helt særligt hver især.

Jeg brænder for at støtte og hjælpe unge til en hverdag med glæde, trivsel, ro i tanker, krop og sind. Jeg har stor forståelse for den pressede hverdag, som de unge lever i og kan hjælpe med at skabe bedre trivsel og overblik, når det hele føles uoverskueligt og livet er svært. Intet er for stort, og intet er for småt.

I mine samtaleforløb har jeg arbejdet meget med at få vendt bekymrende tanker og adfærd i en positiv retning med fokus på, at den unge lærer at se sine egne styrker og stå stærkere i sig selv. Forskellige former for angst, stress, konflikthåndtering og afklaring mht. uddannelsesvalg er også nogle af de områder, som jeg har arbejdet meget med.

Samtalerne kan være en kombination af vejledning, teori og forskellige værktøjer. Samtalerne finder sted i min klinik i Vejle eller i jeres eget hjem. De kan også foregå som en walk-and-talk, hvis det giver mening.

Det kan være svært som et ungt menneske at tale om vanskelige emner med en, man endnu ikke kender. Jeg er venlig, imødekommende og vægter respekt for dig som teenager og jer som forældre meget højt. Jeg vil gøre alt for at skabe et tillidsfuldt og ærligt rum, hvor I kan føle jer tryg ved at dele tanker, man måske ikke deler med andre.

Som mor til 2 teenagere har jeg selv oplevet nogle af de udfordringer, som vi forældre møder i samværet med vores unge mennesker.

Jeg er uddannet NLP master coach, kognitiv vejleder og TeenTrivsel mentor og har arbejdet med coaching og vejledning af unge i mere end 14 år. Derudover har jeg erfaring og værktøjer inden for mindfulness, konfliktkommunikation, stress coaching og metakognitiv terapi.

Jeg glæder mig til at gå vejen med dig.


Jeg kan tilbyde:

  • En respektfuld og tillidsfuld relation
  • Mentoring og forældresparring
  • Konfliktløsning
  • Hjælp til at stå stærkere i dig selv (selvværd)
  • Hjælp til stress, angst og depression
  • Hjælp til at få ro i tanker, krop og sind
  • Mindfulness og åndedrætsøvelser
  • Walk-and-talk

BOOK EN TID MED INA

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350
>