social- og specialPædagog og Teentrivsel mentor

Melissa Marya Kristensen

Få kvalificeret hjælp i Ålborg og omegn

Melissa Marya Kristensen

Alle fortjener en meningsfuld tilværelse med gode, sunde og  trygge relationer til familie og venner.

Jeg hedder Melissa, og har været uddannet social- og specialpædagog siden juli 2020. Jeg har i flere år blandt andet arbejdet på opholdssted og bosted med børn og unge fra 0-23 år, med mangeartede udfordringer i hverdagen, blandt andet ADHD, autisme, traumer, stress, angst og selvværdsproblematikker. Ydermere har jeg deltaget som støtte i skole, børnehave og til samvær med familierne. 

Det ligger mig meget nært at hjælpe vore kære børn og unge, blandt andet på baggrund af egne personlige udfordringer gennem barndommen, ungdommen og oplevelsen af at mangle fagfolk der tog min familie og jeg i hånden i en udfordrende hverdag. Med disse personlige erfaringer, samt min faglighed fra socialpædagoguddannelsen og TeenTrivsel uddannelsen, står jeg klar til at hjælpe samfundets børn, unge og forældre. 

Jeg brænder for forebyggende og for tidlig indsats, så vi sammen kan hjælpe vores børn og unge til bedre trivsel, højere livskvalitet og en meningsfuld hverdag. Jeg anvender øvelser, redskaber og grundlæggende værdier, hvor det giver mening. Det gør det muligt for den unge og/eller familien at arbejde videre med disse mellem samtalerne med mig - dette for at tilbyde den bedste og mest vedvarende hjælp med bedst fremgang. 

Hvad enten det drejer sig om det sociale, psykiske, fysiske eller kognitive udfordringer, som kan skyldes mistrivsel ved vore kære børn og unge, står jeg klar til at hjælpe dig og din familie godt på vej med en helhedsorienteret tilgang - hvor jeg hjælper med at skabe overblik over helheden.                                                                                                                                                                                                                                          Jeg er privat bosat i Støvring i min egen lejlighed, hvor jeg har skabt rum til sessioner. Ydermere tilbyder jeg walk and talk sessioner, og/eller jeg kommer også gerne på besøg i jeres private hjem. Jeg vil have fokus på at tilrettelægge forløbet efter jeres behov, ønsker og mål. 


Jeg kan tilbyde:
 • En stærk, respektfuld og tillidsfuld relation
 • Mentoring
 • Forældresparring
 • Kognitiv tilgang (KRAP) 
 • Forløb med naturterapi
 • Forløb med mindfulness, kropsscanning og meditation (effektivt til at berolige nervesystemet)

BOOK EN TID MED MELISSA

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350

5 timer

Lille Trivselsforløb

Passer til den teenager, som har brug for et lille skub og effektive redskaber.

Barn og familie har modet til at fortsætte udviklingen selv efter dette løft.


 • Gratis afklarende samtale
 • 3 måneders gyldighed
 • Effektivt løft til daglig trivsel
 • Mentorstøtte med fokus på udvikling og adfærd, familieforhold, skoleforhold, sundhedsforhold, fritidsforhold og venskaber samt andre relevante forhold.
 • 1 års adgang til TeenTrivsel Klubben

Pris: 4.500 kr

Spring den kommunale venteliste over og få adgang til tilsvarende ydelser mod egenbetaling.

20 timer

Udvidet trivselsforløb

Passer til den teenager, som har brug for solid og intensiv støtte i en svær tid.

Barnet har brug for tid til at opbygge tilliden og troen på sig selv.


 • Gratis afklarende samtale
 • 1 års gyldighed
 • Effektivt løft til daglig trivsel
 • Mentorstøtte med fokus på udvikling og adfærd, familieforhold, skoleforhold, sundhedsforhold, fritidsforhold og venskaber samt andre relevante forhold.
 • 1 års adgang til TeenTrivsel Klubben

Pris: 14.000 kr

Spring den kommunale venteliste over og få adgang til tilsvarende ydelser mod egenbetaling.

>