SOCIALRÅDGIVER, KOGNITIV TERAPI, DALEKTISK ADFÆRDSTERAPI OG NEUROAFFEKTIV UDVIKLINGSPSYKOLOGI

MIA ALFRED ANDERSEN

Få kvalificeret hjælp i København

Mia Alfred Andersen

Jeg både tilbyder kompetenceløft til fagpersoner og rådgiver børn, unge og deres forældre. De seneste år har jeg i familierådgivningen særligt beskæftiget mig med følelsesregulering -herunder angst -og vredeshåndtering samt rådgivning til forældre, der har børn med særlige behov.

Baggrund: Indtil jeg blev selvstændig i 2012 har jeg arbejdet i Kriminalforsorgen i Frihed samt med misbrugsbehandling. De seneste 12 år har jeg samarbejdet med mange af landets kommuner indenfor beskæftigelse, børn & familier samt sundhedsforvaltningen.Lige så længe jeg kan huske, har jeg været optaget af, hvordan vi mennesker kan leve og udvikle os sanseligt, følelsesmæssigt og kognitivt som de hypersociale flokdyr vi er.

Jeg tror på det afrikanske ordsprog:"It takes a village to raise a child". Trivsel er noget vi skaber i samspil med hinanden.

BOOK EN TID MED MIA

Du udfylder blot disse tekstfelter og sender beskeden afsted.

Du modtager et svar indenfor 24 timer.

Har du udfordringer kan du ringe på 60 96 22 05.

0 of 350
>